Finaföretag

Min blogg om företag

Konferens Varberg

- Posted in Företag by

Konferens i Varberg är en fin upplevelse för företag och deras medarbetare

Med sina skräddarsydda, unika upplägg för konferens i Varberg har Enebackens Kraftkälla det där lilla extra som man vill få med när man skall ordna konferens för sina anställda.

Vårt företag finns i södra Halland och vi letade efter ett fint ställe längre upp i länet som via en bilfärd var enkelt at ta sig till. Runt Varberg var målet och vi letade runt efter ett passande koncept som fungerade för vår grupp och det vi ville genomföra under vistelsen som handlade om teambuilding.

Vi kontakta Enebackens Kraftkälla som har ett unikt koncept i idyllisk miljö. Tillsammans med dem skapade vi ett unikt upplägg som baserades på våra behov och önskemål. Konferensanläggningen är välkänt och välrenommerat med många återkommande företag som upptäckt charmen med konferens just här. Charmig miljö med många praktiska inslag som bra med parkering, stort konferensrum och andra ytor som behövs för ett team ivriga medarbetare. Utsikten är magisk över vidsträckta åkrar och ängar där betande får förnöjt spenderar sina lata dagar. Fågelkvitter är ungefär det man hör om man står alldeles tyst och stilla med ansiktet mot himlen och låter solen värma de slutna ögonlocken.

Rustade med deras enkla vägbeskrivning, som finns på deras hemsida, tog vi oss till anläggningen i Tvååker som ligger tryggt mellan Varberg och Falkenberg. Färden efter E6:an går via böljande svängande lantvägar förbi enstaka villor och stugor och snart är man där efter en trevlig biltur i goda vänners lag som alla har stor förhoppning om en lyckad konferensupplevelse.

I konferenspaketet som omfattar en heldag ingår kaffe, te och smörgås till frulle och sedan lunch, eftermiddagskaffe och te samt kaka.

Rent praktiskt ingår IT-kanon, OH-apparat, WiFi, kopieringsservice samt whiteboard, blädderblock, anteckningsblock och pennor.

Prissättningen är mycket rimlig och sänks om man är fler än sju personer.

Vi fick förslaget att påbörja dagen med yoga och avsluta med bastu innan hemfärd och det vart väldigt lyckat.

Det är värt att nämna att man kan hyra lokalen och fixa hela konferensen själv och då är det en annan prisbild. Om man väljer att få allt serverat så att säga så skräddarsyr de hela dagen utifrån företaget, syftet, behoven, önskemålen och ja, allt annat som är viktigt för en lyckad dag där man som företag når sitt tänkta mål.

En av våra medarbetare valde faktiskt att ha sitt bröllop här efter att hen fick uppleva stället. För här kan man ordna både bröllop, fester, födelsedagar och mer. Vi rekommenderar verkligen Enebackens Kraftkälla när man letar efter något utöver det vanliga som både är fridfullt och energiladdat med härliga vibbar och miljö.

idyllisk inspirerande konferens i varberg

Faktureringsföretag

- Posted in Företag by

Driv en lönsam verksamhet med hjälp av ett faktureringsföretag

Är du en frilansare som är trött på att hantera administrationen som ligger bakom fakturering, men vill ändå få betalt för arbetet?

När man driver ett företag är det svårt att njuta av det man gör. Man måste ta itu med de dagliga detaljerna och administrationen samtidigt som man försöker hålla ögonen på det långsiktiga spelet.

Det sista du vill göra när du försöker fokusera på att få igång ditt företag är att lägga tid på tråkiga administrativa uppgifter. Du måste kunna fokusera på det du tycker om - och det är att skapa fantastiska produkter och tjänster.

Håll fokus med ett faktureringsföretag

Med ett faktureringsföretag kan du fokusera på det du gillar medan de sköter allt pappersarbete. Du kommer därför att kunna fakturera dina kunder utan att behöva oroa dig för att hålla koll på din egen ekonomi och dina skatter. Faktureringsföretaget tar hand om allt detta åt dig.

Med ett faktureringsföretag tas alla administrativa aspekter av dina uppdrag hand om mot en låg avgift som dras från fakturabeloppet. faktureringsföretaget tar hand om de administrativa bitarna som fakturering, löner och skatter. Att de också är godkända för F-skatt, innebär att du inte behöver starta ett eget företag för att kunna fakturera utan eget företag för dina tjänster.

Som frilansare behöver du därför inte längre inte oroa dig för skatter, fakturering och löner. Allt du behöver göra är att fokusera på den kreativa delen av ditt arbete medan företaget tar hand om alla administrativa aspekter åt dig.

Hoppas detta inlägg hjälper dig på din väg att driva ditt eget och att kunna fortsätta göra det som du tycker kul!

Fakturera utan eget företag med ett faktureringsföretag

Återvinning av katalysator

- Posted in Industri by

Återvinning av katalysatorer för miljöns skull

En katalysator gör om de skadliga ämnena i bilens avgaser till vatten och koldioxid. Genom denna omvandling försvinner upp till 95% av alla skadliga ämnen från avgaserna, vilket gör katalysatorn till en väldigt viktig del för bilen och miljön.

År 1989 införskaffades en lag om att alla bilar ska ha just en katalysator. Om dessa inte skulle finnas skulle det innebära att avgaserna hade innehållet väldigt höga värden av kolväten, kväveoxider och kolmonoxid, vilka alla är oerhört skadliga för miljö och natur. Eftersom nedfall av surt regn skulle ha inneburit hög skada för både djur och människor är det viktigt att katalysatorn på din bil fungerar som den ska. Vid minsta tecken på att den inte gör sitt jobb som den ska är det bra om du låter en verkstad titta på katalysatorn och byter ut den mot en fungerande om det skulle behövas.

Vad händer med använda katalysatorer?

Använda katalysatorer innehåller ädelmetaller. Det är därför viktigt att dessa tas hand om på rätt sätt så att de inte släpps ut i naturen där de orsakar stora skador för miljön. Ytterligare en anledning till att återvinna katalysatorer är att ädelmetaller som platina, palladium och rodium är sällsynta och det kostar både energi och pengar för att utvinna dessa på nytt. Eftersom det går åt betydligt mindre energi att återvinna dom, finns företag som specialiserar sig på att samla in återvinna katalysatorer. Att sälja sina använda katalysatorer innebär också att du kan tjäna en hel del pengar, då företagen betalar bra för att ta han om dom åt dig.

Är du medveten om att din katalysator börjar bli gammal eller inte fungerar som den ska, bör du därför vända dig till en firma med gott rykte som erbjuder att köpa katalysatorn av dig. Många firmor erbjuder även att komma ut till dig och hämta upp katalysatorn, vilket gör det till en bra affär för både dig och miljön.

Kevins katalysatorer köper din katalysator för återvinning

Arbete på väg

- Posted in Transport by

En utbildning i Arbete på väg

I mitt jobb som jag har arbetat inom ett par år måste man gå en utbildning som kallas arbete på väg. Det finns ett flertal kurser i arbete på väg, eller olika nivåer som man också kan kalla det. Allt grundas på vilket typ av arbete man ska göra, exempelvis om du ska köra väghållningsfordon måste du gå alla nivåer i kursen inom arbete på väg. Jag gjorde min utbildning online så jag kunde sitta i min lilla stuga ute på landet och fortfarande klara kursen! Fantastiskt vilket liv man lever ändå, jag älskar teknologin som ger mig denna möjligheten. Det bästa med utbildningen inom arbete på väg har varit lärarna i kursen. De är erfarna och verksamma i branschen samt är otroligt pedagogiska vilket är sällsynt bland yrkesverksamma. Lärarna gav mig riktigt bra tips inför jobbet i arbete på väg och jag kommer absolut dra nytta av detta. Efter utbildningen får man också ett certifikat som är giltigt i 5 år. Med tanke på att kursen var kul och relevant för mitt arbete så är det absolut värt för mig att gå denna kurs online.

Jag gick min kurs i arbete på väg hos skandinaviens entreprenadutbildningar. Det gick väldigt snabbt från att jag köpte kursen till att jag slutförde den. Och i och med att utbildningen är online så var det enklare att göra det i min takt. Finns det något mer bekvämt än att göra allt online? Jag tror inte det. Dessutom var det mitt jobb som betalade allt. Nu är jag laddad på att ge mig ut på nya jobb och verkligen göra mitt bästa, har ju trots allt lärt mig allt i min kurs inom arbete på väg. Ta det lugnt ute i trafiken, det kommer iallafall jag.

Om man behöver hjälp med företagsflytt i Göteborg

Vi har precis bytt kontor på mitt jobb. Jag arbetar i Göteborg på ett kontor som har legat strax utanför Göteborg i ett område som heter Mölndal. Nu har vi flyttat till ett mer centralt beläget kontor. Det går bra för oss och vi behövde nu ett större och mer centralt kontor så att våra kunder skulle ha det närmare till oss. De flesta av våra kunder är centralt belägna, så placeringen av det nya kontoret kommer att underlätta för oss alla.

Det var mitt uppdrag att anlita en bra flyttfirma. Det finns en hel del i Göteborg, men man vill ju ha en bra. Jag har hört en del historier om flytt, där det inte gått så bra med deras anlitade flyttfirma. Men det är en flyttfirma som jag bara har hört gott om från alla jag pratat med. De heter Vasa Flytt AB. Var inne på deras hemsida först innan jag kontaktade dem och även där fanns det väldigt många omdömen från nöjda kunder.

Det slutade med att vi anlitade just denna flyttfirma. Allt gick väldigt smidigt och bra. De var noggranna men ändå snabba. Det flöt på och det var aldrig några problem. Därför tänkte jag att jag skriver om det ifall det är fler som är på jakt efter en bra flyttfirma i Göteborg. Så kan man hjälpa de personerna till att hitta en som är bra utifrån egen erfarenhet.

Vi är så nöjda med allt från flyttfirman till det nya kontoret som vi nu är på. Det är fräsch, ljust och stort. Vi har fått höra många fina komplimanger från våra kunder om lokalerna vi är i nu. Det centrala läget är perfekt för oss som jobbar här med. Det är ingen av oss som har jättelångt till jobbet nu. Att byta kontor var inte så dumt ändå…..

företagsflytt Göteborg Vasa Flytt AB

Bilverkstad Göteborg

- Posted in Företag by

Jättebra bilverkstad i Göteborg

Jag har sedan långt tillbaka haft ett stort intresse för bilar, vilket jag tror jag har fått från min pappa som har varit bilintresserade så länge jag kan minnas. Vi brukade spendera helgerna med att meka med bilar och gå på bilträffar, det var något av det roligaste jag visste. Jag har genom åren samlat på mig en hel del kunskap vad gäller det mesta inom bilar och när något har gått sönder har jag oftast kunnat fixa det själva vilket jag har tyckt är kul och jag har även kunnat spara mycket pengar på så vis.

Dock gick min AC sönder häromdagen och den kan jag tyvärr inte fixa själv. Jag började därför leta efter en bilverkstad i Göteborg som kan hjälpa mig med detta. Eftersom min bil är något jag är otroligt rädd om så letade jag noga efter den bästa bilverkstaden i Göteborg som kunde hjälpa mig med detta. Jag hittade BilAirCenter som är specialiserade inom AC, vilket känns väldigt tryggt. Jag kollade på deras recensioner och många var nöjda med dem och ansåg att de var den bästa bilverkstaden i Göteborg.

Efter allt detta bestämde jag mig för att kontakta dem och boka en tid för att fixa min AC. De var väldigt tillmötesgående och bokade in mig redan i början av veckan därpå. Jag åkte dit och de fixade AC:n på min bil på enbart en dag. Den har sedan dess fungerat felfritt och jag var väldigt nöjd med deras jobb. Det känns jättebra att nu ha en bilverkstad i Göteborg som man vet är bra och alltid kan gå till om något händer. Jag har även rekommenderat den till andra som berättat att de letar efter en bra bilverkstad i Göteborg och alla jag vet som har gått dit har varit väldigt nöjda.

Bilverkstad Göteborg BilAirCenter

Dödsannonser Gotland

- Posted in Ingen kategori by

Fina minnen med dödsannonser

Jag vill tipsa om en jättebra begravningsbyrå på gotland. Det är en begravningsbyrå som verkligen har allt och personalen lyssnar verkligen på ens önskemål. Gotlands begravningsbyrå har lång erfarenhet av sörjande änkor och familjer och det märks. De hjälper alla runt om på hela ön och de sköter allt från planering till att göra dödsannonser på gotland. Att ha bra dödsannons är bra eftersom att man vill bli ihågkommen på ett bra och stilfullt sätt. Gotlands begravningsbyrå har gjort alla dödsannonser åt mina vänner och de blev verkligen så snygga! En dödsannons är något som man kan klippa ut och klistra in i en bok till exempel eller varför inte ge bort till en vän. Jag samlar på flera dödsannonser från gotland eftersom att jag känner nästan alla här på ön.

Dessa dödsannonser kan man göra personliga genom att till exempel sätta in en bild på något man har gillat här i livet. Det finns folk som har havet, husdjur, eller varför inte en golfklubba. Det ska vara något som har betytt mycket för en. Är man en person som inte har något specifikt kan man också sätta in en blomma eller något annat fint. Jag tycker iallafall att gotlands begravningsbyrås dödsannonser är riktigt fina och

Gotlands bästa begravningbyrå